Offers

Offer: "Veleka" House Sinemorets

more photos

Description: Къща „Велекa” турс Синеморец


Ефирни, светли, стилни - прекрасно усещане, релаксация, спокойствие...

Такива са нашите стаи и апартаменти, оборудвани с кабелна телевизя, климатик, парно отопление, самостоятелен санитарен възел и тераса с прекрасен изглед.

Относно продажба на хотел, находящ се в с. Синеморец, обл. Бургас

Разположен на първа линия до Северен плаж, Устие на река Велека и Парк Странджа. 40 легла, разпределени в двойни стаи и апартаменти. Луксозно обзавеждане с поръчкови дъбови мебели, климатици, телевизори, кабелна телевизия, телефон, безжичен интернет, парно отопление. Бистро в партера с прилежащите и изискуеми към него помещения, поръчкови дъбови мебели, климатик, парно отопление, камина, поръчково обзавеждане на кухня /неръждаема стомана/.
Още: канализация, външни изолации, PVC дограма "златен дъб", гръмоотводни системи, слънчеви колектори, паркоместа, външни и въртешни дъбови парапети. Подови настилки-гранитогрес "антик".
Работещ. Всички разрешителни.
РЗП 700 кв.м., двор 300 кв.м.
Бистро "Черно море" - Морските деликатеси никога не са били по-вкусни и по-пресни...
Заведението ще ви очарова с безбройните вкусотии и рибни деликатеси, уют, стил и вкус в обзавеждането на интериора.

Рецептата за приятната атмосфера са усмивките на любезните домакини, които те карат да се чувстваш сякаш си на гости на стар приятел, пробягва светлина от горящата камина, весели разговори, чаша питие за доброто настроение...

Къща „Велекa” турс Синеморец
Какво по прекрасно от това да се будиш и първото нещо, което виждат очите ти да бъде неописуемата гледка на "Устието на река Велека" - това чудно място, където плаж, море, река и Странджа планина се сливат в едно за да изваят една от най-красивите природни дадености в България.

А всичко това в комбинация с къща построена в старинен български стил, вплела в себе дървени елементи и лукс, комфортни стаи с всичко необходимо за пълноценен отдих и бистро морски деликатеси...

Предлага стаи и апартаменти, оборудвани с кабелна телевизя, климатик, парно отопление, самостоятелен санитарен възел, безжичен интернет в бистрото, сейф и тераса с прекрасен изглед.

More photosName: *

Phone: *

E-mail: *

Text:

Files (zip or rar type):

All fields with * are required.
Web support by eFirma.bg