НОВИ ОБЕКТИ

Проект: ЗЕМЯ 54 ДКА В С. ДОЛНО ЯБЪЛКОВО, МЕСТНОСТ ЧУЧУРКАТА, ОБЩИНА СРЕДЕЦ, ОБЛАСТ БУРГАС
Тип обект: имоти

Описание: Долно Ябълково се намира в югозападните склонове на планина Странджа с височина до 750 м, с умерен средиземноморски климат, спокойна атмосфера, живописен пейзаж, със слънцегреене до 260 дни годишно и всичко това в непосредствена близост до известното българско южно черноморие. Варианти за изпълнение.

ПЪРВИ ВАРИАНТ.
Курортни екоселища – при изработване на подробни устройствени планове (ПУП). Обектът от 54 дка е разделен на 6 подобекта (имоти под 10 дка), с цел вкарване в регулация съгласно изискванията и законовите разпоредби в Република България. Плътност на застрояване, интензивност, височина кота корниз и площи за озеленяване ще бъдат определени от визите за проектиране, които ще бъдат издадени от община Средец. Спа центрове, басейни, подземни и надземни паркинги ще бъдат предвидени и изградени съгласно изискванията на изграждане на курортни екоселища със съответната категория от две до пет звезди.

ВТОРИ ВАРИАНТ.
Голф игрище със статут на земята “за озеленяване”. Теренът позволява да бъде изградено мини голф игрище с девет дупки, отговарящо на всички изисквания на съответните стандарти.

Към комплекса “Голф игрище” са обособени 4 дка за вкарване в регулация с цел изграждане на фамилни къщи в национални (битови) стилове – български, английски, руски, японски, немски и др. Спацентър, ресторант, подземни и надземни паркинги, съгласно изискванията за изграждане на такъв вид обекти със съответната категория.

Комплексът граничи със земя над 3 000 дка “Държавен фонд”, от който при кандидатстване може да бъде придадена към комплекса “Голф игрище”, допълнителна територия с цел изграждане на нормален голф комплекс с всички изисквания и екстри.

ТРЕТИ ВАРИАНТ.
Слънчева фотоволтаична централа. Направени са изследвания и замервания на слънцегреене, мъгли и дъждове, при което е констатирано, че теренът и местоположението отговарят на изискванията за производство на електроенергия.

В близост до обекта има електропровод 20 киловолта, чрез който ще се изкупува произведената еленергия.

Трасето за износ на еленергия за Турция и Близкия изток е подстанция Средец – Турция – Долно Ябълково – Горно Ябълково – Турция.

Изпълнението на трите варианта за обекта могат да се финансират от Европейските фондове.

ЦЕНИ:
1. Земя извън регулация – 54 000 кв.м х 1.5 EUR = 81 000 EUR.
2. Вкарване на земята в регулация с всички такси – 54 000 кв.м х 6.80 EUR = 367 200 EUR.

Забележка: По желание на купувача, можем да се ангажираме с изпълнение първи, втори или трети вариант.

Изпълнението на обекта може да се финансира от Европейските фондове.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk