НОВИ ОБЕКТИ

Проект: КОМПЛЕКС МАСИВНИ СГРАДИ – БИВША МЕЛНИЦА, СТОПАНСКИ СГРАДИ С ГЕНЕРАТОР /ВОДЕН/ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕ
Тип обект: имоти

Още снимки

Описание:

Застроена площ на комплекса със земята – 260 кв.м. До мелницата има чешма на общинска земя със свободно течаща изворна вода с лечебни качества.

ПЪРВИ ВАРИАНТ

Възстановяване на съществуващата мелница със стопанските сгради и генератора за производство на електрическа енергия. Мелницата и генератора за електрическа енергия са се задвижвали от водите на река Стряма, която извира под връх Вежен на Стара планина и не пресъхва през сезона с най-големи жеги. В региона няма мелница за производство на брашно и фуражи. От генератора се е произвеждала електрическа енергия, която е захранвала комплекса от масивни сгради на бившата мелница, намиращите се в близост розоварна, административни, жилищни сгради и складове.

ВТОРИ ВАРИАНТ

Възстановяване и реконструкция на сградите на комплекса в социален оздравителен комплекс. Мястото е в екологически чиста среда в непосредствена близост до оздравителните комплекси на гр.Баня и санаториум с минерални води Хисаря. Течащата изворна вода в общинската чешма с лечебни свойства също е важна даденост в околната среда на комплекса.

Около комплекса има общинска земя, която може да бъде продадена на преференциални цени в предвид създаване на работни места и развитие на бизнеса в региона на община Карлово.

Цена: 260 кв.м х 75 евро – 19 500 евро.

Изпълнението на обекта може да се финансира от Европейските фондове.

Още снимки


Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk