ИНТЕРИОРНИ ПРОДУКТИ

Farolla
Вдъхновение от светлината. Експерти в Осветлението и Вентилаторите

ИВИС - Проектиране и Дизайн ООД е партньор на Фаролла ООД. Съвместно двете фирми предлагат висококачествени видове осветеление, вентилатори на водеща марка в Европа - Faro Barcelona.

FARO Вентилатори : екологични и красиви окачени вентилатори
Нашата гама от вентилатори днес са еталон в Европа. Ние предлагаме на българският потребител висококачествената, екологична и многообразна гама от вентилатори на този лидер в Европа.
Излезе новият каталог за 2011 г. с вентилаторите на FARO BARCELONA с над 150 модела. Разнообразието е не само в размерите, цветовете, броя на перките, възможноста за дистанционно управление, избора от три до шест скорости, новите суперенергоспестяващи мотори, възможността да се ползват целогодишно с реверсивната им функция , но и като един декоративен елемент с отличаващи се стилове, които преминават от авангардният модернистичен, през моделите с вградено осветление и за външно ползване, през екзотичният островно-тропически стил, през радващите с яркостта си модели за детски стаи и като завършим с класическият и консервативният стил. Визията на FARO BARCELONA за този полезен и красив аксесоар за интериора съчетава класически форми с един съвременен дизайн и изключителна функционалност.

FARO ХОГАР осветление за дома: Универсално осветление за всеки дом
Покрива широк спектър от осветителни тела и лампи с основна цел да предостави решения за всички възможни изисквания за осветление на пространството. Подчертава се функционалността , универсалността и простотата на нашите лампи. Класическо осветление; Модерно осветление; Настолни лампи и лампиони; Полилеи; Спотове; Аплици; Осветление за вграждане (луни, плафониери,LED); Настолни лампи за офиса и дома; Лампи за детски стаи; Осветление за бани; Различни осветителни пробори и трансформатори; Източници на светлина – крушки, халогени, луни.
 
FARO ДЕКО: Нова концепция в дизайна
Нашата ДЕКО серия се отличава със своята естетичека и естествена комбинация на текстури, цветове и материали, които са адаптирани към последните тенденции на пазара. Осветление със стил и персоналност , която отразява една нова концепция в дизайна, един достъпен и функционален елемент за разнообразна публика.
 
FARO ПРО: Светлината като ефикасен и технически елемент
Серията ПРО е прецизно селектирана да покрива най-високите изисквания по отношение на технически характеристики и качество, предоставяйки различни решения в професионалният сектор.
 
FARO Екстериор: Светлина, дизайн и природата
Нашата Екстериор серия смесва стилове, технологии и материали. Ние предлагаме широка гама от модели за улично осветление, стенни лампи, спомагателно осветление и прожектори. Ние използваме наш собствен ексклузивен дизайн, който се откроява с своята естетическа и функционална стойност.
  
 DRESSLIGHT Барселона: ексклузивно осветление по поръчка
DRESSLIGHT Fashion & Light Fusion - Сливане на Модата и Светлината, едно ново измерение в света на декоративно осветление. Една нова марка роденa да предложи на нашите избрани и взискателните клиенти уникални осветителни тела направен по поръчка. Изненадващ и новаторски синтез, който от сега нататък, ще ви накара да погледнете на връзката между изкуството и светлината в една нова визия.

СнимкиWeb support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk