имоти

Проект: ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРАМЕ В БЪЛГАРИЯ?
Тип обект: имоти

Описание:
Имотите са най-бързо поскъпващите активи в България. С наближаващото си присъединяване към ЕС страната представлява прекрасна възможност за инвестиции, обещаващи развитие.
 
Инвестирането в недвижими имоти в България сега чисто и просто означава следване на европейската традиция през последните 20 години. Например България днес е това, което беше Испания преди две десетилетия като развитие на недвижимите имоти, бум в туризма и напредък в икономиката като цяло. 
 
България е толкова привлекателна поради нейната разнообразна и поразителна природа – красотата, събрана в тази малка страна, не е спирала да удивлява посетители и инвеститори.
 
През последните 18 месеца цените на имотите в България са се повишили с 25%, а някои и с 50%. Сега, след този голям начален скок, пазарът на недвижими имоти бавно, но сигурно е поел нагоре. Очаква се цените на имотите и земята да поскъпнат средно с 10-15% през следващите няколко години и експертите са единодушни, че сега е времето да се улови разрастващият се пазар на недвижими имоти в тази страна.
 
Каквато и да е инвестицията в развитието на недвижимите имоти – купуване на земя или на ваканционна собственост, България е пазар, който не трябва да бъде пренебрегван. Първокачествените имоти очевидно са по-големите плажни курорти по черноморското крайбрежие (Албена, Златни пясъци, Свети Константин и Елена, Слънчев бряг), морският град Варна, столицата София, планинските курорти Пампорово, Банско, Боровец и многото градчета и села по крайбрежието на морето. В същото време вътрешната част на страната с нейните автентични градове, земеделски селца, недокоснати от индустриализацията, е отдавна забравена гледка за много западно европейци и е привлекателна възможност за инвестиция в недвижими имоти.
 
Ниската цена на живот, страхотната храна и услуги, развитата инфраструктура, невероятният пейзаж и лесната достижимост до Централна Европа чрез чартърни полети са направили България не само желано място за почивка, но и за сигурни инвестиции.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk