имоти

Проект: ВСЯКА ГЛЕДКА ИДВА С КРАСИВА ВИЛА
Тип обект: имоти

Описание:

“Вие избирате Вашия панорамен изглед, ние построяваме Вашата вила”, е концепция, която е станала хит в България.  Не са останали много места в Европа, които да не са индустриализирани, където можете да си изберете гледка и да имате луксозен дом в добавка. В България, обаче това все още е възможно.

Запленени от красотата на българското крайбрежие, тримата бизнес партньори арх. Емил Леков, л. арх. Виолета Донева и дизайнер Ивайло Емил Леков са създали идеята с визия да построят великолепни вили, всичките от които с чудесни гледки към непокътната природа.

Как се прави това? Арх. Емил Леков, л. арх. Виолета Донева и дизайнер Ивайло Емил Леков, и тримата с опит в дизайна, архитектурата и развитието на недвижимите имоти от Великобритания, Франция и САЩ, лично проучват и оглеждат парцели земя в околностите на красивите крайбрежни градове София, Варна, и други. Ако земята отговаря на техните високи изисквания за гледка, която няма да бъде нарушена при бъдещо развитие, те купуват земята и я прибавят към порт фолиото от бъдещи вили с прекрасни гледки. “ИВИС – Проектиране и дизайн” ООД постоянно търси такива парцели земя, които да отговарят на най-високите критерии на фирмата. Освен гледката, парцелът не трябва да бъде на повече от половин час от космополитния град София или Варна, международно летище и в близост до морски курорти.

Защо такава концепция? Преди да създадат фирмата, собствениците на “ИВИС – Проектиране и дизайн” ООД са изпитали тази концепция върху себе си. Те са искали да имат ДОБЪР ЖИВОТ в града и в провинцията и да бъдат очаровани от красивата панорама. Те толкова се вдъхновили от този начин на живот, че искали да споделят тази концепция. Така се родила идеята “ИВИС – Проектиране и дизайн” ООД да инвестират в имоти.

Фирмата си партнира с уважавани строителни форми и започна успешно да продава луксозни вили. Притежавайки личен опит, “ИВИС – Проектиране и дизайн” ООД не само представя добри възможности за инвестиране в България, но също така предлага индивидуални услуги, проявявайки съпричастност към всеки клиент,  оценявайки предпочитанията и нуждите на всеки един от тях.
Ако желаете да инвестирате в България, “ИВИС – Проектиране и дизайн” ООД е свършило трудната работа вместо Вас – то притежава земята, където Вие избирате своята гледка. Това означава земята, където Вие избирате своята гледка. Това означава, че земята е готова за застрояване и ние сме се погрижили за всички юридическите формалности и документация.

Всичко, което остава да направите е да изберете своят парцел земя, вида на вилата (с две или три спални), местоположението върху парцела, цвета на стените и дали да бъде построен плувен басейн или джакузи. Разположението е много находчиво направено. Посредством издигане на всекидневната, кухнята и трапезарията на горния етаж Вие имате възможността постоянно да се наслаждавате на гледката. Обитателите могат свободно да излязат през всеки един френските прозорци на просторния балкон, достатъчно голям, за да похапнат или просто да се излежават на слънцето.

Изкачвайки се до широко отворената всекидневна, кухня и трапезария на втория етаж Вие имате възможността да се наслаждавате постоянно на гледката.

Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk