Оферти

Оферта: Комплекс Евридика

Още снимки

Описание:

Комплекс Евридика

Предлагаме Ви уникална възможност за бизнес в най-добрия балнеологичен курорт на Балканите – Девин.

Хотел Евридика е разположен в самия център на град Девин, на главната търговска улица, сред красивите и величествени хълмове на Родопа планина – едно прекрасно място за онези, които търсят спокойствието и тишината далеч от шума на делника. Едновременно с това се намира в непосредствена близост до зимния курорт Пампорово (на 20 минути път с автомобил), както и до бъдещия зимен Спортен Център Перелик*.

Освен че има уникална и забележителна архитектура, спа хотелът е изграден и в съответствие с най-съвременните изисквания и стандарти в строителството. Разполага с десет двойни стаи /три от които с тераси/ и пет апартамента /два от които са с тераси/. 10-те стаи и 4 от слънчевите апартамента ще бъдат луксозно обзаведени с прекрасна панорама към планината. Петият апартамент е тип президентски. Състои се от просторна дневна с кухня, спалня, баня и зашеметяващ кръгъл балкон. Всяка стая и апартамент са проектирани и обзаведени от екип дизайнери и могат да удовлетворят вкуса на всеки гост.

С обща застроена площ от над 2300 кв. м. хотелът се състои от един подземен и пет надземни етажа. На подземното ниво са разположени паркинг, кухненски и сервизни помещения, обслужващи сградата и нейните гости. Изискан ресторант, лоби бар, рецепция, както и около 300 кв.м. търговска площ заемат партерния етаж. Вторият и третият етаж са с обща площ от 900 кв.м., която е изцяло хотелска част. Един етаж по-нагоре - на четвъртия - попадате в истински балнеоложки рай – сауна и парна баня, ледена кабина и перлена вана, специални помещения за релаксация, както и стая за масаж, всички от тях снабдени с топла минерална вода от горещите девински минерални извори – която гарантира целогодишен поток от туристи. На същия етаж ще бъдат разположени солариум, фитнес зала и салон за красота.

Хотелът предлага и просторна конферентна зала със стъклени стени, разкриващи невероятно красива гледка към планината; залата ще бъде оборудвана с висококачествена техника, за да осигури ефективното провеждане на всякакъв вид бизнес срещи.
Характерни за хотела са специалните места за отмора и забавление. Това са терасата на последния етаж, от която може да съзерцавате живописната планина докато отпивате от чашата си с кафе, чай или вино; просторната тераса пък един етаж по-надолу предлага възможност за кратка разходка или за почивка на една от удобните пейки, където може да се наслаждавате на слънцето и планината високо над шума от центъра.
Най-хубавата изненада е прозрачният подвижен купол на последния етаж, който разкрива величествена гледка към Родопа планина. Тук са разположени плувният басейн, джакузито и нощният бар на хотела.
Изящните удобства, интериор и стил на хотела предлагат фантастична възможност за всеки, решил да инвестира в хотелски или наемен бизнес.

Евридика спа център разполага с:
- Ресторант, кафе и магазини;
- Вътрешен плувен басейн с бар;
- СПА център със сауна, парна баня, ледена кабина, перлена вана, специално помещение за релаксация, масажна стая, солариум и джакузи;
- Фризьорско студио и салон за красота

Стандарт на довършителни работи на спа хотел Евридика
- Австрийски тухли с термоизолация;
- Алуминиева дограма;
- Последно поколение VRF система за парно отопление с Touch конзола и радиатори със система за въздушен обмен;
- LONWORKS и BAC мрежа, гарантираща целогодишен температурен комфорт с най-ниска енергийна себестойност;
- PC Web controller (Интернет портал);
- Hi-Fi безжичен интернет достъп вътре в сградата;.
- Телефонни наземни линии;
- Кабелна телевизия.

ОБЗАВЕЖДАНЕ
Хотелът ще бъде в напълно завършен вид с цялостно обзавеждане съобразно най-високите стандарти.

ХОТЕЛ ЕВРИДИКА
ИНВЕСТИЦИООНИ ПРЕДИМСТВА НА ХОТЕЛА

Уникалкото местоположение на хотелът – в непосредствена близост до най-престижния български зимен курорт – курорт Пампорово и същевременно разположен в самия център на най-известния балнеоложки център в България, благоприятства ( го прави изключително благоприятен за) развиването на целогодишен туризъм в хотела –включващ зимен, летен, конгресен, балнеоложки, рекреационен, културно-познавателен и еко-туризъм.

ПРЕДИМСТВА НА ХОТЕЛА :


1. Хотел Евридика се намира в един от най-известните балнеоложки центрове в България - град Девин. Това е и градът с най-много минерални извори на Балканския полуостров! Същевременно той е и един от най-топлите и слънчеви планински градове, което предоставя изключителна възможност за съчетаването на балнео-терапия с лечебен климат.
2. Спа центърът на Хотел Евридика е захранен с лековитата девинска минерална вода, чиито изключителните свойства я нареждат като достоен конкурент сред такива световно известни минерални води каквато е френската „Перие. Минералната вода ще се използва за извършването на всички процедури в спа центъра.
3. Изграждането на хотела се извършва с висококачествени материали и технологии: червени многокамерни австрийски тухли.
4. 300 кв.м от партерния етаж на хотела са търговски площи – обособени луксозни магазини под наем, всеки със собствен санитарен възел ( като за всички от тях има заявен интерес).
5. Хотелът се намира в близост до най-високия връх в Родопите – вр. Перелик, където в момента се реализира грандиозният проект „Перелик” . Целта на проекта е изграждането на внушителен по обхват зимен курорт, свързващ вр. Перелик с курортите Пампорово и Мече чал. Завършването на проекта ще направи курорта достоен конкурент на курортите в Алпите. Освен това Перелик ще е и първият зимен курорт на Балканите, в който ще могат да се практикуват зимни спортове 6 -7 месеца в годината! Поради уникалния микроклимат на върха валежите от сняг са най-обилните в България, а снежната покривка се задържа до края на юни. За да се запази уникалния микроклимат на върха, единствено ски пистите и съоръженията ще бъдат построени там, а цялата хотелска база ще бъде разположена в подножието му, в чийто обхват влиза и хотел Евридика.
6. Хотелът предлага една уникална възможност за съчетаването на бизнес срещи със спа терапии и спортни мероприятия благодарение на многобройните си и разнообразни удобства, включително Спа център, фитнес зала, джакузи, басейн.
7. Хотелът се намира в близост до контролно пропусквателния пункт на България с Гърция, който предстои да бъде отворен през 2007 г. Отварянето на границата на България с Гърция пък ще доведе до още по-голям икономически подем на целия регион и до увеличаване на потока от гръцки туристи към България и в частност към Девин.
8. В непосредствена близост до хотела се намират архитектурно-етнографския резерват Широка Лъка и в близост до много природни феномени като Триградското ждрело” и благоустроените пещери “Дяволското гърло” и “Ягодинската пещера”. Това са бисерите в раклата от скъпоценности в региона на община Девин, където всеки турист има възможност да надникне в царството на подземния свят като се наслади на незабравими гледки. Триградското – Ягодинския район е карстов и има десетки неблагоустроени пещери – “Харамийска”, “Орфеева дупка”, “Кeстенска пещера” и други. Защитената местност “Чаирите” пленява посетителите с причудливи свлачищни езера, ливади и смърчово – букови гори.
Един от феномените на Триградското ждрело е пропастната пещера “Дяволското гърло”, формирана впоследствие при пропадане на земните пластовете. Местните жители разказват, че нищо влязло в подземния лабиринт на пещерата, не излиза от нея.

Цена на имот земя, проект, сграда: 3 000 000.00 Евро

Още снимки
Име: *

Телефон: *

E-mail: *

Текст:

Файлове (zip или rar формат):

Полетата със * са задължителни.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk